Jurgis Gudauskas
Dažniausiai karpininkas

Po vakarinio svėrimo mes jau "nuobodžiai" šeštoje vietoje. Nors rezultatai paskelbti, žinome, kad vyrai A zonoje turi pasvertą, tačiau į vakarinius skaičius neįtrauktą 11 kg karpį, o B zonos sportininkų maišuose - du 4-5 kg karpiai.

Atrodytų, kelios žuvelės, tačiau jos gali pakeisti daug ką: jei zonose artimi konkutentai negausys, pakilsime, jei gaudys - turėsime gaudyti ir mes. Va taip sėdėdami kempingo terasoje praleidžiame geras 3 valandas: skaičiuojame kiekvienos zonos tikimybes, galimybes ir grėsmes: kiek reiktų pagauti, kad pocizija pakiltume. O gal geriau visai negaudyti, tačiau leisti konkurentams, kad nustumtų komandas, zonoje stovinčias žemiau, tačiau bendruose rezultatuose - aukščiau. Juk visi dar prisimename pernai metus, kad galėjome laimėti auksą, jei būtų pagavusios Italijos arba Rumunijos komandos, kurios būtų nustūmę Rusiją į antrą vietą.

Dar šiek tiek palaikykite kumščius: į prizines vietas pretenduoti reikia stebuklo, tačiau palypėti viena pozicija aukčiau - šansų labai daug!