2015-07-03

Liko viena diena ir Lietuvos dugninės meškerės rinktinė, susikrovusi kalną amunicijos, šimtus kilogramų jaukų ir jų priedų, apsiginklavę geriausiais įrankiais, lyg protėviai karžygiai, išvyks ginti mūsų šalies garbės.

Liko tik viena diena ir šeši profesionaliausi Lietuvos dugninės meškerės fanatikai kibs į „atlapus“ stipriausiems pasaulio „feedermeisteriams“ Olandijoje, Gent’o Terneuzen’o kanale, šalia Westdorpe’o miestelio.

Viena diena ir prasidės pasaulinė sportinės dugninės meškerės epopėja pasibaigsianti lemiamu mūšiu liepos 11-12 dienomis.

Diena ir mūsų nedidelis autobusiukas pajudės plačiais Europos keliais, palikdamas karštyje lėtai alsuojantį gimtąjį kraštą.

Palinkėkite mums geros kelionės, neplyštančių valų ir gausių laimikių, o mes įdėsime visas pastangas, kad jūs galėtumėte didžiuotis Lietuvos rinktinės pasiekimais.
O aš, savo ruožtu, prižadu informuoti jus apie kasdienių treniruočių eigą, atradimus ir praradimus, nuotykius, sėkmę  ir nesėkmes. Iliustruoti aprašymus fotografijomis ir gera nuotaika.

Vis dėlto liko tik viena diena.