Evil

Dažniausiai karpininkas

 

Jei tikitės čia pamatyti tos žuvies nuotrauką, nusivilsite. Žinutę apie laimikį gavau kątik, jau grįžęs į savo nakvynės vietą ir atsisėdęs rašyti šio straipsnio. Taigi, Tomo ir Remigijaus komanda pagavo pirmą 6 kg karpį. Net neabejoju, kad po nakties jų bus ne vienas visose trijose mūsų komandose.

Visą popietę bei vakarą skyriau visų trijų ežerų apėjimą pėsčiomis. Apačioje pateikiu daugumos šalių sektorių nuotraukas. Atkreipkite dėmesį, kaip kai kurios komandos atsitvėrinėja nuo įkyrių konkurentų kapitonų žvilgsnių – statomos 4 ar net 5 palapinės. Kažko super slapto arba itin naudingo mūsų komandoms sužinoti nepavyko. Kadangi karpiai nekimba, nėra skubėjimo, bėgiojimo, atitinkamai komandos neužsimiršta ir per žioplumą neparodo nei jaukų, nei masalų.

Po pietų Brasenose 2 bei Hardwick Lake komandos pakeitė taktikas, aprašytas dieniniame straipsnyje. Olegas ir Arvydas atrado įdomią vietą visai netoli kranto, kurioje pajaukinus pasirodė karpių burbulai. Deja, viskas baigėsi keliais pavieniais signalizatoriaus papypenimais. Marius ir Remigijus iš 6 metrų gylio persikraustė į dvigubai seklesnius plotus. Telefonu mus profesionaliai konsultavo Alfredas, kurio patarimai gerokai palengvino komandų taktikos planavimą.

Staigus vėjo pasikeitimas ir apniukimas, vėliau peraugęs į lietų matyt karpiams nepatiko. Kibimo, kurį prognozavo organizatoriai, nebuvo. 19 val. duomenimis Hardwick Lake / Smiths Pool ežere dar niekas nebuvo pagavęs karpio. Brasenose 2 ežere – vienintelis karpis, pagautas anglų. Ir tik Brasenose 2 jų pagauta 15. Daugiausia, net 8 iš jų buvo pagavę Pietų Afrikos Respublikos žvejai. Primenu, kad tai tik 19 val. duomenys, ir kai jūs skaitysite šį straipsnį jie gali būti gerokai pasikeitę.