MIKADO
Flying Fishhunter

Inovatyvus masalas didelių plėšrūnų žūklei su primontuojamomis tvisterio uodegėlėmis  šonuose, imituojančiomis pelekus. Itin agresyvios elgsenos guminukas gaminamas 10,5  ir 13 cm ilgio, 12 spalvų ir trijų ilgių (52 mm, 71 mm, 90 mm).

FOX RAGE
Pro Shad Firetail 2

Tai patobulintas to paties gamintojo Pro Shad Firetail variantas, atrodantis dar natūraliau. Guminukas itin lankstus ir minkštas, tačiau nesuplyšta taip greit, kaip ankstesnis.

SAVAGE GEAR
3D Body

Pradėję nuo spiningautojų visame pasaulyje jau pamėgto ančiuko Savage Gear gamintojai nesustojo ir rinkai pristatė gausybę realistiškų imitacijų. Tarp jų - net mūsų Baltijos "byčioką" imituojantis guminukas.

WESTIN
Hollow Teez ST

Guminukas su ertme putplasčiui, kad masalą keltų aukštyn. Į tą ertmę galima dėti ir kapsules, skleidžiančias plšrūnus viliojantį kvapą.

DAIWA
Duckfin Shad

Itin realistiškas įvairių atspalvių piešinys įlydytas į guminuko korpusą.

 

 

BERKLEY
Havoc Subwoofer

Guminukas, sukurtas greičiui. Ilgas kūnas ir trumpa uodega "užsikuria" tik masalą traukiant dideliu greičiu. Guminukas gaminamas 10 cm ilgio, 15 spalvų variantų.

DRAGON
Belly Fish Pro

Guminukas buvo sukurtas upėtakių žūklei srovėje, tačiau greit išpopuliarėjo gaudant ir kitus plėšrūnus. Gaminamas 5, 6, 7,7, 8,5 ir 10 cm ilgio bei 30 spalvų gamos.

 

MOLIX
Creature

Vėžio imitacijos guminukas, tačiau turintis panašumų ir į didelį vabalą, ir į krevetę. Guminuko korpuse yra daug mikroskylučių, iš kurių kyla oro burbuliukai masalui skęstant. Gaminamas 10 cm ilgio 8 spalvų gamos.