JM GILLIES
The Saury

Masalas tolimoms jūroms, skirtas tunų ir makrelių žūklei.

SEASPIN
Toto131

Šis vobleris sukurtas po ilgo kompiuterinio modeliavimo imituojant jo darbą po vandeniu. Esminė šio masalo savybė - skylė korpuse, priverčiantis ne tik keistai judėti voblerį, tačiau ir keliantis vandens burbulus bei sūkuriukus.

SAVAGE GEAR
3D Iron Mask Deep Diver

Skęstantis masalas, kuris imituoja "universalią" masalinę žuvytę ir neria iki 10 metrų. Puikiai dirba masalą traukiant didesniu greičiu. Gaminamas 2 dydžių: 90 mm/15 g bei 115 mm/31 g.

MOLIX
Jerk 95 DR

9,5 cm ilgio ir 12,5 g svorio plaukiantis masalas, neriantis į 2,5-3,5 metrų gylį. Pagamintas iš labai kokybiškų medžiagų, toli užmetamas ir nepraranda savo darbo net ir greito traukimo metu.

DUO
Realis Pencil 130

Naujas walker tipo voblerių standartas. Dėl ypatingos formos vobleris ne tik puikiai juda, bet yra itin aerodinamiškas, todėl jį užmesti galima labai toli. Jau pavadinimas išduoda, kad masalo ilgis - 13 cm.

REBEL
Humpback

Klasikinis giliai nenerentis crank tipo vobleris gaminamas 8 spalvinimų. 7 gramų ir 4,5 cm masalas neria į 30 cm gylį.

REEF RUNNER
Skinnystick 300

Šis vobleris sukurtas velkiavimui įvairiais greičiais - nuo 1 iki 6 kmh. Masalas panyra į 6-7,5 metrų gylį.  Masalo svoris - 12 gramų, ilgis - 15 cm, o gaminamas net 50 skirtingų spalvų.


RAPALA
Scatter Rap Husky

Tai dviejų Rapala voblerių Husky ir Scatter Rap hibridas, sukurtas didelių žuvų velkiavimui. Dėl savo veržlaus judėjimo po vandeniu ir staigiais krypties pasikeitimais masalas puikiai provokuoja bet kurią plėšrūnę.