DAIWA
Zillion HD Series

Atsinaujinusi ričių serija dar labiau atsparesnė sūraus vandens poveikiui jūrinėje žūklėje. Taip pat gamintojai 2lb padidino ričių galią ir iki 100 mm pailgino rankenėlę.

ITALCANNA
Gladiator Cub

Itin lengva ir nedidelė, tačiau net 45lb galingumą turinti ritė. Puikiai tinka ir vertikaliam džigavimui, ir downrigger velkiavimui. Ritės korpusas pagamintas iš išoriniams poveikiams atsparaus aliuminio. Viduje - 6 nerūdyjančio plieno guoliai.

OKUMA
Inspira

Ritės korpusas pagamintas iš C-40X anglies, todėl yra itin lengvas. Ritėje įmontuotas visiškai vandeniui nepralaidus stabdžio mechanizmas.

QUICK
Optimus 301

Masyvus tvirto aliuminio korpusas, skirtas storiems valams, didelėms blizgėms ir aišku, rekordiniams laimikiams ištraukti. Viduje - sūriam vandeniui atsparus machanizamas. Ritės perdavimas itin didelis - 7,3:1.

SPRO / CRESTA
Match & Feeder 7000 Reel

Atgimstantis prekės ženklas Cresta šioje ritėje sumontavo 6+1 guolius, grafito korpusą ir rotorių ir titanu dengtą valo sukiklį.

 

 

DRAGON
Big Pit

12 guolių monstras monstrinėms žuvims traukti, talpinantis 500 metrų 0,35 mm valo.

ABU GARCIA
Revo Premier Reel

Mechanizmas pagamintas iš itin tiksliai suderintų aliuminio detalių ir anglies pluošto stabdžio sistemos. Gaminant šią ritę panaudota Rocket Line valo vyniojimo sistema, leidžianti valą suvynioti taip, kad užmetimas būtų kuo tolesnis.

 

SHIMANO
Stella

Ši Stella gaminta pagal naująjį Shimano HAGANE konceptą, ritės sukimą padarantį itin švelniu.