JRC
Extreme TX Landing Light

Šis prožektorius specialiai sukurtas JRC gaminamiems karpiniams graibštams Stealth ir Contact. Kaip žinia, didelė dalis karpių užkimba tamsoje, todėl norint didelę žuvį įvairuoti į graibštą. TX prožektorius šviesia balta arba raudona šviesa. Pastaroji nebaido žuvies.

Prožektorius 100% nelaidus vandeniui ir itin ekonomiškas.

DAIWA
Marine Power MP3000 Reel

Gamintojai teigia, kad šios ritės viduje sumontuoti revoliuciniai Magsealed guoliai. ritės variklis naudoja 24 V elektros įtampą, kuri net ir dideliuose gyliuose užtikrina maksimalų įrankio pajėgumą.

RIDGEMONKEY
Bivvy-Lite Duo

Šviestuve integruotas kraunamas ličio akumuliatorius su galimybe jį įkrauti ne tik nuo tinklo, tačiau ir nuo kompiuterio ar automobilinio kroviklio USB lizdo. Vieno įkrovimo užtenka 120 valandų nuolatinio švietimo. Prožektorius šviečia dviem spalvomis ir turi dvi ryškumo padėtis.

DEEPER
Fishfinder

Esame tikri, kad šio lietuvių išradimo, žaibiškai išpopuliarėjusio visame pasaulyje, pristatinėti jau niekam nereikia.

DIVOOM
Voombox Outdoor Wireless Speaker

Nedidelė, 100% vandens nebijanti kolonėlė, skleidžianti itin kokybišką garsą. Geriausias karpininkų ar velkiatojų draugas - tereikia per Bluetooth prisijungi savo mobilų telefoną ir galėsite klausyti mėgstamiausios muzikos, audio knygų ar radijo.

 

 

REEL SONAR
iBoomer

Naivu buvo tikėtis, kad Deeper ilgai liks monopolistais milžiniškoje pasaulio žvejybinės industrijos rinkoje.

Gamintojų teigimu, iBoober veikia 30 metrų atstumu nuo mobilaus telefono ir gali skenuoti  iki 40 metrų gylyje esančius objektus.

HUMMINBIRD
Helix 7 SI GPS

Į 7 colių ekrano echolotą gamintojai sudėjo visas funkcijas, kurias tik yra sukūrę (Side Imaging, Down Imaging, SwitchFire Sonar). Šio įrenginio turėtojai galės naudotis visomis programėlėmis ir resursais, kurie buvo sukurti Himminbird echolotams: LakeMaster, AutoChart, AutoChart Pro, Navionics Gold/HotMaps.

FRABILL
Dual Output Aerator

Abejojame, kad šis įrenginys mūsuose labai išplis, nes yra skirtas sūraus vandens aeravimui gyvų masalinių žuvelių kibirams ar net didesnėms talpoms. Šis įrenginys aprūpintų deguonimi net 400 litrų talpą su jūriniu "žyvcu".