Sigitas Kazlauskas (SIGUTIS)

Plūdinės žūklės specialistas

Nenoriu daug tuščiažodžiauti, bet sutikti, kad nekimba negalėčiau. Tegul laimikiai ir nuotraukos šį kartą "kalba" patys už save.

"Kaunietiška Mingė"

Pristatau savo kolegą Kysą.

Pradžioje buvo taip...

Vėliau buvo ir šitaip...

Dar vienas geras draugas - Alvydas.

Kibo ne vien smulkmė...

Vienas "rainys" buvo neblogas.Ne balalaikos didumo, bet ir ne nykštukinis.

Vieni šėrėme ešeriams skirtu jauku, o kiti kuojoms ir karšiams. Kas saują, kas kelias.Todėl šį kartą nuoseklumo kaip ir tokio nebuvo.Avižos dirbo auksinės, sidabrinės, juodos ir baltos. Neišbandėme tik vario spalvos.

Pabaigai keletas nuotraukų kur sudėta dalis bendro laimikio. Gerai tarpais kibo ešeriai, o kartais vieni karšiukai ar kuojytės.Čia dėsningumo irgi nebuvo. Bet judesys vis tiek manau užskaitytas tuerėtų būti.

Gyliai nuo metro iki septynių. Veiksmas keletas valandų nes ilgai sėdėti nebuvo nei noro, nei kantrybės. Ir nors skaitomas nekibimo savaitgalis, bet truputuką sužvejoti pavyko.Kaip sakoma ne "specai", bet, o, tačiau.......

Vėliau kas atgal į eketę, kas į kibirėlį ir namo.Štai tokia šio savaitgalio žvejyba. Nesame poledinės žūklės šalininkai ar fanai, ir užlipame tik retsykiais todėl labai neteiskite už tokius menkus laimikius ir didelių svorių nesiekiančias žuvis. Gaudome kaip sugebame, o tikri poledinės žūklės asai manau dar parašys ir parodys kaip sekasi jiems.

Iki kitų susitikimų ir saugaus Jums ledo!