1. Dynamite Frenzied Monster Tiger Nut Boilies

Niekam jau ne paslaptis, jog tigriniai riešutai - didžiųjų karpių delikatesas. Todėl šie baltyminiai kukuliai, kurių sudėtyje yra tigrinių riešutų pieno bei smulkintų ir į miltus sumaltų riešutų daugelio šalių žvejams padėjo sugauti rekordinių dydžių karpius. Diametras - 20 mm.

2. Carp Zoom Duo Hook Boilies

Šie masaliniai baltyminiai kukuliai kombinuojami ne tik iš dviejų spalvų, tačiau ir iš visiškai skirtingų kvapų masės. Dažniausiai derinami vaisiniai ir žuvies ar vėžiagyvių kvapai net ir labai presinguotuose vandens telkiniuose sužadina karpio smalsumą.

3. Sonubaits Dand'ums Pellets

Tai ryškių spalvų granulės (peletės), skirtos masalui. Granulės nėra didelės, todėl galima naudoti karpius gaudant ne tik su karpine plauko sistemėle, tačiau ir žvejojant feeder ar plūdine meškere. Gaminama 7 kvapų: Krill, Green, Tigerfish, Strawberry, Pineapple, White Chockolate, Salted Nut Crush.

4. Antiche Pasture Illuminor Gel

Tai tiršta žele pavidalo skystis, aplink masalą sukuriantis ryškų ir kvapnų debesį. Gamintojų teigimu, testuojant šią žele su masalais, mirkytais Illuminor Gel, karpių kibimų padaugėjo net 50%.

5. Berkley Gulp Carp Red Crustacean Bait Range

Natūralių kvapų ir kokybiškų ingredientų (Haith Robin Red, krevetės, vėžiagyviai ir t.t.) kombinacija šiuos boilius padaro itin mėgstamus didžiųjų karpių. Galima įsigyti ir masalinių, ir jaukinimo baltyminių kukulių, granulių ir dipų su tuo pačiu kvapu.

6. Marukyu EFG 661 Krill Ready Mix

Tai Japonų gamintojų jaukas, skirtas PVA kojinėms bei spod miksams, pagamintas iš vėžiagyvių miltų bei praturtintas mineralais ir aliejais.

7. Prologic Experience X-Raise Liquid

Tai koncentruotas proteinų, amino rūgščių ir natūralių kvapų mišinys, skirtas spod miksams ar sėklų mišiniams. Taip pat gali būti naudojamas baltyminių kukulių gamyboje.

8. Old Ghost Natural Double-Layered Boilies

Šie baltyminiai kukuliai vadinami revoliuciniais karpių žūklėje. Kukulio vidus - minkštas ir kvapnus, o išorė padengta natūralių augalinės ir gyvulinės kilmės medžiagų sluoksniu.