Lapkričio 26-27 d. Londone vyko paroda "Winter carp show 2011", į kurią vykome trise: aš, Alfredas ir Andrius. Važiavome be jokių didelių tikslų kažką pirkti, o tik pasižvalgyti po stendus, pačiupinėti, kas pasirodė naujo. Kelionė neprailgo, nes buvo kalbama kaip visada, apie ... žūklę.

Pravažiavus vartus nustebino mašinų gausybė, kadangi atšaukus lapkričio pradžioje turėjusią vykti parodą, visi entuziastai susirinko į Winter Show.

Nors man tai tik antra paroda, jau žinojau ko tikėtis. Įėjus į patalpas, kur vyko pagrindinis renginys, netekome amo nuo produkcijos pasirinkimo - boiliai, drabužiai, meškerės, knygos ir daug, daug visko. Pradžioje nedrąsiai apsižvalgėme, keletą kartų pasiklydome, na ir tada jau apžiūrėjome kaip reikiant. Žmonių daugybė ir visi karpiautojai, net pačiam nesitikėjo, kad tiek daug tos pačios ligos žmonių vienoj vietoj, visi draugiški, malonūs, pilna matyti senų draugų, šiltų apsikabinimu, rankų paspaudimų. Super…

Nuotraukos, smulkūs pirkiniai, daugybė matytų veidų iš DVD bei žurnalų, konferencijos, Kordos komandos patarimai. Susidomėjimas žmonių labai didelis. Erics Angling centras kaip visada su mažiausiomis kainom, aplink juos žmonių miškas.

Palyginus su Carpin’on 2011 ši nusileido dydžiu - nebuvo stendų lauke, nors oras buvo labai geras. Bent jau man trūko Atomic, JRC, Solar stendų. Nors Nash, Korda, Fox, Chub, C.C.Moore, Delkim, Aqua, Trakker ir daugybė kitų turėjo gan įspūdingus stendus.

Na ką, lauksime kovo mėnesio pirmo savaitgalio ir draugų iš Lietuvos, Olandijos, Airijos.

 

Martynas
www.carpblog.lt