Komponentai:
-1,5 kg. žuvies,
-75 g. miltų,
-125 g. sviesto,
-300 g. vaisių acto,
-4 svogūnai,
-50 g. cukraus,
-1 citrina,
-druska,
-lauro lapas,
-2 gvazdikėliai,
-300 g. vandens.

Karpį supjaustykite gabalėliais, pasūdykite ir palaikykite 30 min. Svieste pakepinkite miltus, kol parusvės ir stambiais griežinėliais supjaustytus svogūnus. Supylę vandenį su actu, įberkite cukraus, tarkuotos citrinos žievelės, išspauskite citrinos sultis, sudėkite gvazdikėlius, lauro lapą ir pavirinkite 20 min. Nukoštą nuovirą supilkite į stiklinį ugniai atsparų indą, sudėkite žuvies gabalėlius, uždenkite ir vis apšlakstydami, troškinkite 20 min. karpio gabalėlius sudėkite į dubenį ir užpilkite skysčiu, kuriame troškinosi. Tiekiamas su virtomis bulvėmis.

Atsiuntė flirtuotoja