Komponentai:
-600 gramų žuvies,
-500 gramų virtų bulvių,
-truputis įvairių žalumynų,
-1 svogūnas,
-žuvies prieskoniai,
-2 šaukštai aliejaus,
-2 šaukštai kvietinių miltų,
-druska,
-juodieji pipirai.

Žalumynai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.

Atsiuntė flirtuotoja