Komponentai:
- 1 kg žuvies su oda;
- 100g. kokoso drožlių;
- šaukštelis kario.
Padažui:
- 3 svogūnai;
- 2 nedideli obuoliai;
- 2 pomidorai;
- bananas;
- stiklinė vištienos sultinio;
- 2 skiltelės česnako;
- raudonas vynas;
- 200 g. grietinės, sviesto.
Žuvies filė padalyti porcijomis. Giliame dubenyje apvolioti kokoso drožlėmis bei kariu ir palikti šaltai.
Svogūnus, obuolius, pomidorus, bananą supjaustyti kubeliais, įberti kokoso drožlių ir troškinti 5-7 minutes. Po to įpilti sultinį, vyną, smulkintą česnaką ir troškinti dar 20 minučių. Nukelti nuo ugnies, supilti grietinę ir išplakti mikseriu.
Žuvį apkepti iš abiejų pusių po 5 minutes ir aplieti padažu.

Atsiuntė Fifa