Karšis - skani žuvis, tačiau turi daug smulkių kaulų. Vis dėlto, susirinkusiai kompanijai galite pasiūlyti folijoje keptą karšį. Paruoškite žuvį pagal šį receptą ir nustebinsite svečius.

Reikės didelio apie 2 kg. karšio. Žuvį nuvalyti ir išskrosti, galvą palikti. Išplauti, įtrinti žuvų prieskoniais. Tada ruošiame įdarą: pusė kepalėlio juodos duonos supjaustoma nedideliais kubeliais ir kepame aliejuje, pridedame truputėlį druskos ir smulkinto svogūno. Kai duona gerai apskrunda, ją sukemšame į karšį ir užsiuvame. Tada žuvį įvyniojame į foliją ir kepame orkaitėje apie 45 min. Šį receptėlį tikrai įvertins jūsų svečiai mėgstantys alų. Patiekalas nelabai tinka vaikams dėl karšyje esančių ašakų.

Atsiuntė flirtuotoja