Visi čia vis pasipasakoja ir apskaitas vykdo… Sakau, kad mažu ir pats pabandysiu. Ir nors nesu dar subinėn irklu Dzūkelio apdovanotas per Žvejoklių įšventinimą, šiek tiek čia pas jumi apsireiškiu. Taigi, jei kam įdomu - prašom.

Man asmeniškai 2007 metų sezonas buvo keistas. Keista gamta, keistos žuvys, keistos žvejybos. Kelis metus iš eilės su Blitz‘u duodavom žodį – baigiam eksperimentuot, ieškot ko nepamatę, bet vis tiek, tik ledai nutirpsta ir žiūrėk jau ieškai naujos vietos, kur meškerę užmest. Tarsi ten, kur dar nežvejojom, geriau pasiseks... Toks blaškymasis nulėmė nedidelį laimikių skaičių. Tačiau aplankėm daug gražių vietų, pažvejojom su daugybe nuostabių ir įdomių žvejų!

Sveiki! Norėčiau pasidalinti šių metų karpių gaudymo įspūdžiais. Apskritai šis sezonas jau 6-asis ir nebuvo labai sėkmingas: pagauti 22 karpiai nuo 4 iki 18 kg, nors dar 2005 metais jų buvo pagauta net 35. O žvejota tikrai nemažai. Daug ar mažai pagauta, palieku spręsti jums, bet pats manau, jog šiais metais rezultatai buvo labai prasti.

Sveiki meškerės broliai.....
Kad ir kaip bebūtų gaila, bet atvirojo vandens sezonas nenumaldomai artėja link pabaigos. Taigi, ta proga norėčiau su jumis pasidalint šių metų žvejybos įspūdžiais.

Į pabaigą eina šių metų atviro vandens žūklės sezonas, todėl trumpai norėčiau apžvelgti pasiekimus žūklėje, nors kažko labai įspūdingo šiais metais ir nenutiko. Bet viskas iš eilės...