Rudeninis Žvejoklių meet-as "Metelys 2019" spalio 5-6.
Re: Rudeninis Žvejoklių meet-as "Metelys 2019" spalio 5-6.
Sveiki, Zvejokliai,
Mūsų šiemet nebus. Sorriuks, bet aplinkybės kartais būna stipresnės už mus.
Gero ir smagaus Jums meeto.
Mūsų šiemet nebus. Sorriuks, bet aplinkybės kartais būna stipresnės už mus.
Gero ir smagaus Jums meeto.
Šypsokites... juk tai nieko nekainuoja... ;)
Aš iš principo nieko prieš, bet aš gi ne vienas būsiu. Tarkitės ir su Saugum, ar anas apsikęs Jūsų (x2) banditišką knarkimąBanditienė wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 7:18 pmSveiki visi !![]()
Stebėtojai registruojasi į vieną sąrašą tikrai! Dėl kito- aš ne, o mano gyvenimo palydovas nuspręs pats. Kadangi Inutė važiuoja, kuo aš net neabejojau, tai man su savo rožiniu spiningėliu nėr tikslo net užsimot, paliksiu namie, išsimiegu, pasikvepinu ir atvažiuoju šeštadienį, pamėginsiu pasiimti keletą žaidimų, būsiu dėkinga Kuosai už užimtą mums lovą šalia, paskutiniam namelyje.
Su geriausiais linkėjimais!![]()

Protingi paukščiai aukštai neskraido...
Svarbu ne kiekybė, o kokybė

P.S. Rugpjūčio pradžioje nebuvai Jūrų muziejuje?

tykiai book ir book budrus
-
- žvejoklis
Tikriausiai busiu as

Hummingbird helix10 DI / helix 10 GPS
Minn kota riptide sp I pilot ☆ link
Minn kota as360
Mercury 4 HP

Minn kota riptide sp I pilot ☆ link
Minn kota as360
Mercury 4 HP

Klaipėda žadėjo, ir mes su Saugum ruošiamės. Ale anas nori dar krepšį prieš tai pažiūrėt, tai bandysiu perkalbėt, kad važiuodamas žiūrėtų, per mano planšetę. O tai po kašio atvažiavus jau nebus su kuo gert, reiks eit miegot iškart.

Protingi paukščiai aukštai neskraido...

Skubėti reikia tik blusas gaudant....

-
- naujas žvejoklis
Kuosa, nu tu čia ir pasakei, mąstau dabar ar čia įsižeist, ar juokais nuleist.... ?Kuosa wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:38 pmAš iš principo nieko prieš, bet aš gi ne vienas būsiu. Tarkitės ir su Saugum, ar anas apsikęs Jūsų (x2) banditišką knarkimąBanditienė wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 7:18 pmSveiki visi !
Stebėtojai registruojasi į vieną sąrašą tikrai! Dėl kito- aš ne, o mano gyvenimo palydovas nuspręs pats. Kadangi Inutė važiuoja, kuo aš net neabejojau, tai man su savo rožiniu spiningėliu nėr tikslo net užsimot, paliksiu namie, išsimiegu, pasikvepinu ir atvažiuoju šeštadienį, pamėginsiu pasiimti keletą žaidimų, būsiu dėkinga Kuosai už užimtą mums lovą šalia, paskutiniam namelyje.
![]()

Nesuk galvos, mesk kuosa į kitą inkilą ir vsiuo, Banditai juk esatBanditienė wrote: ↑Thu Oct 03, 2019 4:53 pmKuosa, nu tu čia ir pasakei, mąstau dabar ar čia įsižeist, ar juokais nuleist.... ?Kuosa wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:38 pmAš iš principo nieko prieš, bet aš gi ne vienas būsiu. Tarkitės ir su Saugum, ar anas apsikęs Jūsų (x2) banditišką knarkimąBanditienė wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 7:18 pmSveiki visi !
![]()
ar kemperį temptis, ar namo važiuot nakvot, ar visai nevažiuot, ar palapinę imt, ar mašiną kitą, kad joje miegot... Bože moi!
![]()