Viskas apie viską ir bet kas apie bet ką
-
upa
- aktyvus žvejoklis
- Posts: 842
- Joined: Sun Feb 19, 2006 9:25 pm
- Location: Davainiskes prie ezero
Post
by upa » Thu Aug 04, 2016 7:48 pm
Neesu as joks specelistas ir neesu mokytojas kaip ponas

Hummingbird helix10 DI / helix 10 GPS
Minn kota riptide sp I pilot ☆ link
Minn kota as360
Mercury 4 HP

-
SIGUTIS
- žvejoklių žvejoklis
- Posts: 7523
- Joined: Wed Aug 11, 2004 4:44 pm
- Location: Kaunas
Post
by SIGUTIS » Fri Aug 05, 2016 5:25 am
Tai kad čia skirtingi rūkymo būdai - kabinimas ir guldymas. Kiekvienas turi savų privalumų. Guldymo atveju žuvis išrūkoma greičiau nes greičiau nusausėja. O kad nebūtų per sausa jau reikia žiūrėti, kad ne per ilgai rūkyti nes tada būtų sausa kaip pintis. Manau kiekvienas turi perprasti kiek, kaip ir ką rūkyti savoje rūkykloje

Žveju ne tampama, o gimstama....
-
SIGUTIS
- žvejoklių žvejoklis
- Posts: 7523
- Joined: Wed Aug 11, 2004 4:44 pm
- Location: Kaunas
Post
by SIGUTIS » Fri Aug 05, 2016 7:29 pm
Žveju ne tampama, o gimstama....
-
Scorpas
- nepailstantis žvejoklis
- Posts: 2978
- Joined: Thu Feb 24, 2005 3:32 pm
- Location: Trakai
Post
by Scorpas » Sat Aug 06, 2016 12:22 pm
Iš jaunystės atsimenu, kad "kabinimas ir guldymas" tikrai buvo vienas iš prioritetų, o dabar svarbiausia, kad po tų neteisingų "pakabinimų ir paguldymų" kitą dieną "rėmuo" neėstų...
![:-] :-]](./images/smilies/f1000001.gif)
Žvejys žvejui - brolis, bičiulis, draugas!
-
markis
- naujas žvejoklis
- Posts: 1
- Joined: Wed Aug 23, 2023 2:58 pm
-
Contact:
Post
by markis » Wed Aug 23, 2023 3:02 pm
ogis wrote: ↑Sun Apr 03, 2016 2:10 pm
Nekaip tavo zuvytes atrodo siguti

.Del prieskoniu sutinku su Arunu,apart druskos svieziai zuviai nieko nereikia.Rukyklos neturiu,tai rukinu backoi 200 ltr.Po apacia lauziuka,virsu bulviniu maisu uzdengiu.Nuo testerio termometra ikisu ir nedaugiau 75 laipsniu laikau.Gaunasi super,bent jau spalva tikrai grazi

.P.S. Aruno zuvi valgiau-skani
Sveiki,
kodėl sakote, kad šviežiai žuviai apart druskos nieko nereikia? Užmuša skonį?