Rūkymas karštu būdu.

Viskas apie viską ir bet kas apie bet ką
User avatar
upa
aktyvus žvejoklis
Posts: 842
Joined: Sun Feb 19, 2006 9:25 pm
Location: Davainiskes prie ezero

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by upa » Thu Aug 04, 2016 7:48 pm

Neesu as joks specelistas ir neesu mokytojas kaip ponas :-]

:S
Hummingbird helix10 DI / helix 10 GPS
Minn kota riptide sp I pilot ☆ link
Minn kota as360
Mercury 4 HP

:S

User avatar
SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis
Posts: 7523
Joined: Wed Aug 11, 2004 4:44 pm
Location: Kaunas

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by SIGUTIS » Fri Aug 05, 2016 5:25 am

Tai kad čia skirtingi rūkymo būdai - kabinimas ir guldymas. Kiekvienas turi savų privalumų. Guldymo atveju žuvis išrūkoma greičiau nes greičiau nusausėja. O kad nebūtų per sausa jau reikia žiūrėti, kad ne per ilgai rūkyti nes tada būtų sausa kaip pintis. Manau kiekvienas turi perprasti kiek, kaip ir ką rūkyti savoje rūkykloje (h)
Image

Žveju ne tampama, o gimstama....

Arunasbaze
nepailstantis žvejoklis
Posts: 3402
Joined: Thu May 24, 2007 10:54 am
Location: http://www.pipedija.com/index.php/Garbolino

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by Arunasbaze » Fri Aug 05, 2016 1:38 pm

SIGUTIS wrote:Tai kad čia skirtingi rūkymo būdai - kabinimas ir guldymas. Kiekvienas turi savų privalumų. Guldymo atveju žuvis išrūkoma greičiau nes greičiau nusausėja. O kad nebūtų per sausa jau reikia žiūrėti, kad ne per ilgai rūkyti nes tada būtų sausa kaip pintis. Manau kiekvienas turi perprasti kiek, kaip ir ką rūkyti savoje rūkykloje (h)
iki siol visi zinojo du rukymo budus-saltas ir karstas.Ir stai,atsirado dar du budai-"kabinimas ir guldymas" :-] :-] :D
....turku problema,jei i susisaudymus jie ateina su peiliais:)

User avatar
SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis
Posts: 7523
Joined: Wed Aug 11, 2004 4:44 pm
Location: Kaunas

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by SIGUTIS » Fri Aug 05, 2016 7:29 pm

Jei ponas norite rasti problemą lygioje vietoje tai turiu pastebėti tas jums puikiai sekasi :-] :-] (y)
Image

Žveju ne tampama, o gimstama....

User avatar
Scorpas
nepailstantis žvejoklis
Posts: 2978
Joined: Thu Feb 24, 2005 3:32 pm
Location: Trakai

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by Scorpas » Sat Aug 06, 2016 12:22 pm

Arunasbaze wrote:
SIGUTIS wrote:Tai kad čia skirtingi rūkymo būdai - kabinimas ir guldymas. Kiekvienas turi savų privalumų. Guldymo atveju žuvis išrūkoma greičiau nes greičiau nusausėja. O kad nebūtų per sausa jau reikia žiūrėti, kad ne per ilgai rūkyti nes tada būtų sausa kaip pintis. Manau kiekvienas turi perprasti kiek, kaip ir ką rūkyti savoje rūkykloje (h)
iki siol visi zinojo du rukymo budus-saltas ir karstas.Ir stai,atsirado dar du budai-"kabinimas ir guldymas" :-] :-] :D
Iš jaunystės atsimenu, kad "kabinimas ir guldymas" tikrai buvo vienas iš prioritetų, o dabar svarbiausia, kad po tų neteisingų "pakabinimų ir paguldymų" kitą dieną "rėmuo" neėstų... :V :-]
Žvejys žvejui - brolis, bičiulis, draugas!

User avatar
markis
naujas žvejoklis
Posts: 1
Joined: Wed Aug 23, 2023 2:58 pm
Contact:

Re: Rūkymas karštu būdu.

Post by markis » Wed Aug 23, 2023 3:02 pm

ogis wrote:
Sun Apr 03, 2016 2:10 pm
Nekaip tavo zuvytes atrodo siguti :V .Del prieskoniu sutinku su Arunu,apart druskos svieziai zuviai nieko nereikia.Rukyklos neturiu,tai rukinu backoi 200 ltr.Po apacia lauziuka,virsu bulviniu maisu uzdengiu.Nuo testerio termometra ikisu ir nedaugiau 75 laipsniu laikau.Gaunasi super,bent jau spalva tikrai grazi :D .P.S. Aruno zuvi valgiau-skani :D :H
Sveiki,

kodėl sakote, kad šviežiai žuviai apart druskos nieko nereikia? Užmuša skonį?

Post Reply