"Su Vivingra man sekasi"
"Su Vivingra man sekasi"
!!!Dėmesio!!! Vivingra skelbia foto konkursą"Su Vivingra man sekasi" Tapk Vivingros draugu Facebook profilyje,siųsk savo ir savo laimikio pagauto ant Vivingros masalo foto adresu vivingra@gmail.com ir išsirink Vivingros produkcijos už 100litų.Konkursas vyks iki liepos 1dienos.Sąlyga tik viena,nuotraukoje pagauta žuvis turi būti pagauta ant Vivingros masalo kuris matytusi ir foto.Sėkmės
Re: "Su Vivingra man sekasi"
v.valukonio individuali imone"vivingra"
dovilu miestelis lanko 12,klaipedos rajonas
865211166:861244313
dovilu miestelis lanko 12,klaipedos rajonas
865211166:861244313
Brakadielai. zodziu pirk preke lietuviska -kita kart pirksi japoniska.
Nežinau ar turi pagrindo tai sakyti, bet man Vivingros vobleriai visai nieko...ne ką atsilieka nuo geros reklamos apie Rapalą....
"Didžiausias laimikis"
Sveiki mieli žvejai.
Vivingra skelbia nauja foto konkursą "Didžiausias laimikis"
Konkurso taisykles: siųskite mums jūsų sugautų lašišų ar šlakių nuotraukas kuriuose jie būtų sugauti ant mūsu gaminamo voblerio(būtinai turi matytis foto) ir laimėkite 4 lašišų,šlakių gaudimui skirtus voblerius "SK Salmon Kasting"Laimes DIDŽIAUSIA žuvis.Konkursas vyks iki spalio 15dienos.Sekmės konkurse
Vivingra skelbia nauja foto konkursą "Didžiausias laimikis"
Konkurso taisykles: siųskite mums jūsų sugautų lašišų ar šlakių nuotraukas kuriuose jie būtų sugauti ant mūsu gaminamo voblerio(būtinai turi matytis foto) ir laimėkite 4 lašišų,šlakių gaudimui skirtus voblerius "SK Salmon Kasting"Laimes DIDŽIAUSIA žuvis.Konkursas vyks iki spalio 15dienos.Sekmės konkurse