Spiningo rite

Viskas apie spiningavimą
Zveris

Spiningo rite

Post by Zveris » Tue Aug 30, 2011 9:59 am

Sveiki , noreciau paklausti ar geras pirkinys butu ant spiningo rite Shimano TwinPower FC ?

ignelis

Re: Spiningo rite

Post by ignelis » Tue Aug 30, 2011 8:30 pm

Na cia jau kaip kam manau, manau jei jau investuoji i rite 7/800lt jau gana gerai pats turi zhinoti ka ir kam perki... :S (y) tokiam spiningavimui, mano poreikius kolkas puikiai tenkina ir pigesnes klases rites kaip exageSFC. kaina kelis kart mazhesne, su plonu pintuku draugauja labai gerai, net ir tampant kilpu nemeto, su mano kotu balansuojasi puikiai :V Na o twinpoweris yra twinpoweris (y) (+) tik nematau reikalo leisti nemazus pinigus ant daigtu, jeigu nesi isitikines kad butent to daigto savybiu tau reikia :)

Zveris

Post by Zveris » Tue Aug 30, 2011 9:24 pm

As turiu Twinpoweri bet senesnio modelio ir jis labai puikiai dirba, galvoju gal kas bandes jau ta modeli nauja, kur db nusiziurejes esu:) O gal taip kas turite riciu pasiulymu, kurias esat patikrine ir dziaugetes ju darbo rezultatais, bet kad rite butu nepigesne 500lt :)

kalutis

Post by kalutis » Tue Aug 30, 2011 10:41 pm

Geras nusistatymas nemaziau 500lt :D (h) Manau tikrai galima isigyt nebloga rite ir pigiau nebent norisi prestizo (+)

ignelis

Post by ignelis » Tue Aug 30, 2011 11:02 pm

o kokios senojo twinpowerio keitimo priezastys..? ;)
Na su kaluciu ish dalies sutinku, bet tik ish dalies. jeigu taves netenkina vidutines klases rites(iki 500lt) tai tu niekada i tokias ir neziuresi. nors yra ir ju tarpe neblogu. na o tobulejimui ribu nera. mano atveju, rites iki 500lt manes netenkina tik jurinej zhuklej. spiningui neturiu kolkas ishsikeles tokiu reikalavimui. bet judu teisinga linkme... (+)

Zveris

Post by Zveris » Wed Aug 31, 2011 1:14 pm

Ta kur turiu Twinpoweri as jo nekeiciu paliksiu ant senojo spiningo , o naujos rites ieskau naujam spiningui kuri jau nusipirkau . o del kainos as nemanau kad ce jau stebuklinga ta kaina , norint gera daikta tureti reikia uz ji moketi :)

Balcius35
nepailstantis žvejoklis

Post by Balcius35 » Thu Sep 01, 2011 6:33 am

Na tu buk naujovishkas ir pirk multiplikatoriu, galesi twitchint ir tt :) Matei, kieti spiningistai jau su multikais zvejoja , neatsilik :)
Karoch treningai su 3-jom juostikem yr jega!

Forineris

Post by Forineris » Fri Sep 02, 2011 1:14 pm

http://www.youtube.com/watch?v=PNg4Uos2KCA ,isigijau ir esu labai patenkintas,pagal technologija ir kaina zenkliai lenkia shimano rites.

ignelis

Post by ignelis » Fri Sep 02, 2011 1:23 pm

kaina kokia ir su kuriom shimano tu cia lygini?

Zveris

Post by Zveris » Fri Sep 02, 2011 1:27 pm

Jo sutinku si rite verta demesio :)

Post Reply