Suluzo Spiningas

Viskas apie spiningavimą
kalutis

Re: 1141

Post by kalutis » Mon Jun 20, 2011 11:17 pm

As kazkur zurnale skaiciau apie spiningu garantijas, tai rase, kad tipo buvo firma kurios firma su amzina garantija, bet buvo bankrutave...Nes pakeisdavo betkaip sulauzyta spininga, tai rase, kad pasidare mada po kiekvienos zukles spininga sulauzyt :D

bobis

Post by bobis » Tue Jun 21, 2011 1:53 pm

Mano draugas amerikoj jau 11 metų. tai,kai jam daiktas koks atsibosta, tai ir nuneša atgal. Pakeičia, jie nepasibaigęs garantinis.
Na, bet jis lietuvis, nors aš-irgi :-]

Šiap tai, tas pats Krauzas sakė, kiek jo pažįstami siuntė- tiek pakeitr į naujus...O buvo įvairiai grubiai sulaužyti...
Tik jų ten buvo tie trumpersni, tai ir siuntimas žymiai pigesnis, o ir krovė, sakė, į vieną siuntinį lygtais 3 spinus, tai visai gerai gavosi... man taip neišeina...

ignelis

Re: Suluzo Spiningas

Post by ignelis » Thu Jul 14, 2011 2:29 am

atsarginiu daliu uzhsisakyti pas gamintoja galima tik renkantis brangesnius irankius, vienintelis variantas ieshkotis gal ks netycia sutraishke apatine dali ir is zmogaus nupirkti, bet sansai kad rasi 1:100

justukas7

Post by justukas7 » Sun Jul 24, 2011 2:05 pm

bet jeigu tu ta kota perki ne parduotuveje pvz ''romada'' bet perki turguja taij jie garantijos negali suteikti taij jei suluzo vsio kota gali ismesti ?

saugus
nepailstantis žvejoklis

Post by saugus » Fri Aug 22, 2014 10:16 pm

Kas zinot Viniuj meistriuka, galinti sutvarkyt suluzusi spina? (ne man) (be) :D (h) :H
...aha, tai po pirma...

Kuosa
aktyvus žvejoklis

Post by Kuosa » Sat Aug 23, 2014 11:41 am

Yra toks Jonas. Pernai dirbo visą parą dirbančioj parduotuvėj J. Baltrušaičio gatvėj (priešais "Hansa plytelių turgų").
Protingi paukščiai aukštai neskraido...

Post Reply