Suluzo Spiningas
Re: 1141
Mano draugas amerikoj jau 11 metų. tai,kai jam daiktas koks atsibosta, tai ir nuneša atgal. Pakeičia, jie nepasibaigęs garantinis.
Na, bet jis lietuvis, nors aš-irgi![:-] :-]](./images/smilies/f1000001.gif)
Šiap tai, tas pats Krauzas sakė, kiek jo pažįstami siuntė- tiek pakeitr į naujus...O buvo įvairiai grubiai sulaužyti...
Tik jų ten buvo tie trumpersni, tai ir siuntimas žymiai pigesnis, o ir krovė, sakė, į vieną siuntinį lygtais 3 spinus, tai visai gerai gavosi... man taip neišeina...
Na, bet jis lietuvis, nors aš-irgi
![:-] :-]](./images/smilies/f1000001.gif)
Šiap tai, tas pats Krauzas sakė, kiek jo pažįstami siuntė- tiek pakeitr į naujus...O buvo įvairiai grubiai sulaužyti...
Tik jų ten buvo tie trumpersni, tai ir siuntimas žymiai pigesnis, o ir krovė, sakė, į vieną siuntinį lygtais 3 spinus, tai visai gerai gavosi... man taip neišeina...
Re: Suluzo Spiningas
atsarginiu daliu uzhsisakyti pas gamintoja galima tik renkantis brangesnius irankius, vienintelis variantas ieshkotis gal ks netycia sutraishke apatine dali ir is zmogaus nupirkti, bet sansai kad rasi 1:100
Kas zinot Viniuj meistriuka, galinti sutvarkyt suluzusi spina? (ne man)

...aha, tai po pirma...
Yra toks Jonas. Pernai dirbo visą parą dirbančioj parduotuvėj J. Baltrušaičio gatvėj (priešais "Hansa plytelių turgų").
Protingi paukščiai aukštai neskraido...