Suluzo Spiningas
Re: 1141
tj vat jog man atrodo tu pasidomek pirma tuo, nes itariu, kad tau ta kota parsius atgal, ir busi tik pinigu prarades. juk jie nekalti kad tu jis pats sulauzhei...
tj kam jiem tau keisti nauju..? manau uzhsisakyk paprasciausiai ta dali ir bus
esu girdejes pasaku, kad netycia(del savo kaltes) sulauzius sena kota, jie suteikia nuolaida, isigyti naujam..., o garantinis tj tik luzhus kotui zhukles metu...

Tau yra taip buvę, parsiuntė atgal?ignelis wrote:tj vat jog man atrodo tu pasidomek pirma tuo, nes itariu, kad tau ta kota parsius atgal, ir busi tik pinigu prarades. juk jie nekalti kad tu jis pats sulauzhei...tj kam jiem tau keisti nauju..? manau uzhsisakyk paprasciausiai ta dali ir bus
esu girdejes pasaku, kad netycia(del savo kaltes) sulauzius sena kota, jie suteikia nuolaida, isigyti naujam..., o garantinis tj tik luzhus kotui zhukles metu...
Bet, aš jau rašiau, kad net nežadu siųst, brangiai gaunas visaks čia...
ne, ash gal priesh pora metu straipsni skaiciau, apie tu brangiu spiningu garantini aptarnavima ir t.t... tj ten tai buvo destoma...
beto
atgal aprsiustu ir betkokia kita "negarantini" gedima aptyrusi preke. tiek mobilke, tiek dulkiu siurblys..., jie sau jo tikrai nepasiliktu o mesteltu atgal, ir paciam uzh ishlaidas susimoket reiktu nieko nepeshus