Suluzo Spiningas

Viskas apie spiningavimą
reebokas

Re: 1141

Post by reebokas » Sat Jun 18, 2011 8:49 am

jei tiek laiko isgulejo,tai tegu guli ir toliau :D

bobis

Post by bobis » Sat Jun 18, 2011 2:15 pm

sakai, dar biskutį ir vieną gražų rytą rasiu susiremontavusį svaime...

ignelis

Post by ignelis » Sat Jun 18, 2011 7:12 pm

bobi o tai ta garantija galioja net ir tuo atveju jeigu kotas luzho ne del broko lates..?? t.y akivaizdziai sutraushkytas durelemis, ar tj koja i kelias dalis padalintas..?

bobis

Post by bobis » Sat Jun 18, 2011 9:22 pm

Nežinau, nerašiau aš jiems su kuom ir kaip...., o jie ir neklausė...

ignelis

Post by ignelis » Sat Jun 18, 2011 9:34 pm

tj vat jog man atrodo tu pasidomek pirma tuo, nes itariu, kad tau ta kota parsius atgal, ir busi tik pinigu prarades. juk jie nekalti kad tu jis pats sulauzhei... :V tj kam jiem tau keisti nauju..? manau uzhsisakyk paprasciausiai ta dali ir bus (y) esu girdejes pasaku, kad netycia(del savo kaltes) sulauzius sena kota, jie suteikia nuolaida, isigyti naujam..., o garantinis tj tik luzhus kotui zhukles metu...

saugus

Post by saugus » Sun Jun 19, 2011 10:23 pm

Su garantija - cia praliotas, deja, taigi, gerb. kolegos, tiesiog patarkite Bobiui, kuriame mieste, aisku arciau Mazeikiu, zinote nebloga spinu "kostoloma" :) (8:8) :-) :S

bobis

Post by bobis » Mon Jun 20, 2011 4:52 am

ignelis wrote:tj vat jog man atrodo tu pasidomek pirma tuo, nes itariu, kad tau ta kota parsius atgal, ir busi tik pinigu prarades. juk jie nekalti kad tu jis pats sulauzhei... :V tj kam jiem tau keisti nauju..? manau uzhsisakyk paprasciausiai ta dali ir bus (y) esu girdejes pasaku, kad netycia(del savo kaltes) sulauzius sena kota, jie suteikia nuolaida, isigyti naujam..., o garantinis tj tik luzhus kotui zhukles metu...
Tau yra taip buvę, parsiuntė atgal?

Bet, aš jau rašiau, kad net nežadu siųst, brangiai gaunas visaks čia...

ignelis

Post by ignelis » Mon Jun 20, 2011 10:03 am

ne, ash gal priesh pora metu straipsni skaiciau, apie tu brangiu spiningu garantini aptarnavima ir t.t... tj ten tai buvo destoma... :V beto :V atgal aprsiustu ir betkokia kita "negarantini" gedima aptyrusi preke. tiek mobilke, tiek dulkiu siurblys..., jie sau jo tikrai nepasiliktu o mesteltu atgal, ir paciam uzh ishlaidas susimoket reiktu nieko nepeshus (ff)

bobis

Post by bobis » Mon Jun 20, 2011 9:33 pm

nemanau kad taip įvyktų man.... Bet kol kas, nesiųsiu.

ignelis

Post by ignelis » Mon Jun 20, 2011 10:46 pm

na bet bobi pats pagalvok...., ar tu ar betkuris kitas, kad ir amerikietis..., negi jis ish neturejimo ka veikt sutraishko savo spina tarp dureliu ir nuejes i fabrika uzh garantini gauna vel kita..?? ir taip visa gyvenima vaikshto.. :V :G nu ner logikos...

Post Reply