Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms
Re: Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms
ogo su situo rapalo neuzsikabinance blizge esu daug gaudes vienas megstamiausiu mano masalu tik gaila kad pas musu tos lydekos nedideles isgaudo brakusai su toke blizge didziause 1.5kg esu paemes 

o man kazkaip niekada jos pasitikejimo nekeldavo, ir galvodavau kad reklama visur
nes baisiai jau paprastos ju konstrukcijos atrodo ..
na bet sekanti karta jei bus reikalas tikrai meginsiu... 

Nespresk koliega is isvaizdos Rapala patenta turi
jos paslaptis slypi galvoje. Butent sitos blizgutes labai graziai zaidzia ant kritimo mano manymu jos tam ir sukurtos kad mesti y "langa" zoliu ir laukti kol nuskes paskui staigiai timptelti ir vel lauki kol nuskes. Superinis daiktas bet kas liecia lydekas tai didesniu nei 1kg nepagaves. Labiausiai ji man pasiteisinus pavasary po nersto lydeku kai zoles vos iki vandesns pavirsiaus pakilusios 

yra tokiam zaidimui skirtos ir jurates ishlengvintos...
turiu bet tjp ir neatidariau, nes negaudziau ana...
lb nuobodus tas tox zaidimas...., perletas man

Nezinau kiek bandes tu taip vadinamu "nezacyplejku" nuvile absoliuciai visos efektas praktiskai tas pats kas paprastu blizgiu jei meti i zoles tiek vienos tiek kitos graziai traukia zoles esme tame kad betraukiant pirma su zolem susitinka ta masalo vieta uz kurios jis risamas ar kabinamas tai yra masalo priekis jis iskart ir kabina kuoksta zoliu tad kabliuko apsauga toliau nebetenka savo prasmes as manau taip
Na dar kitas dalykas gali but kad zolynai zolynams nelygus ta prasme jei meti tarp keleto leliju tada gal jos ir turi efekta bet metant i rimtesni zolyna

Kristas nenoriu yzeisti bet kaska ne taip darai
Nesakau, kad jos visiskai nekabina tu zoliu na, bent priekis puikei praeina va buna beda nes kabliukas visgi karts nuo karto kabinasi bet jai darai delekatini atsargu vangu pravedima niekas ten nesikabina. Masalas puikei dirba jai jam suteiki zaidima o ne mesi ir trauksi . 
PS: Viena beda su seis masalais kad pakirsti reik greit ir keliais stipriais patempimais nes nemazai atsipurtymu ir tusciu kibimu buna.
Pintas valas butinas kad jaustum masala kliuvinius reguliuotum patempimus ir su pakirtimu nebutu bedu.

PS: Viena beda su seis masalais kad pakirsti reik greit ir keliais stipriais patempimais nes nemazai atsipurtymu ir tusciu kibimu buna.
Pintas valas butinas kad jaustum masala kliuvinius reguliuotum patempimus ir su pakirtimu nebutu bedu.
Na manau mes apie skirtingus zolynus snekam

Vartiklės/pjautinės blizgės
Galetume padiskutuot kokias blizges naudojat
Labiausiai domintu, ka siulot salaciams (turiu omenyje vartikles)? Kolkas pasitikiu labiausiai tik pjautinem ir sukrem is masalu salaciams

Re: Sukres/Meppsai :)
gal zinot kokiu sukriu upetakiams rimtu spavu be juodos,gal yra kokia veiksmingesne nei iprasta