Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms

Viskas apie spiningavimą
dainius

Re: Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms

Post by dainius » Mon Jul 12, 2010 9:15 am

nava - pirmas bandymas su Rapala nesikabinejancia vartikle (telefonu daryta fotke, sorry uz kokybe).

Aciu uz patarima evil.

Image

evil
Site Admin

Post by evil » Mon Jul 12, 2010 7:47 pm

dainius wrote:nava - pirmas bandymas su Rapala nesikabinejancia vartikle (telefonu daryta fotke, sorry uz kokybe).
O blyn, ešerioks tokį kablį jamė :O (y)
o kam dabar lengva...

tadasas99

Post by tadasas99 » Sun Jul 18, 2010 7:48 am

eseriokai viska jama, tik reik laiku jiems pasiulyti, taipogi ir lydekaites, as juos dzikais gaudau! :S
esme tokia, sedi ant kranto su uzmesta dugnine, jeigu pamatei kad kazkas mailiu veja link tavo zilkos, tada gerai trukteli meskere, eserys ar lydekaite tikrai neislaikys kai pro nosi kazkas praplauks, o ir gaudamt meksriokus ar lesciokus parsinesti lydekaite ar padoresni eseri irgi malonu!
as lydekaiciu daugiau pagaves su dziku, nei su vobleriu, nors su vobleriu kazkaip nesiseka, tik viena apie puse kilo uzsikabinus buvo, nors gaudau sesupej, o cia ju tikrai graziu yra!

ignelis

Post by ignelis » Wed Aug 11, 2010 7:24 pm

kazkaip abejoju ar legalaus dydzio lydeku pasigauni su dziku... :V na nebent viena is desimties..., karta esu ir ash ant slieko 2.5kg ikabines, nu ir keleta kartu buvo kai uzkibo ant jau traukiamos zuvies... :V

saugus

Post by saugus » Thu Aug 12, 2010 11:07 pm

Na, as kiek lydekaiciu ant dzyko esu pagaves (Moletuose), tai visos buvo legalios...

ignelis

Re: Sukres/Meppsai :)

Post by ignelis » Fri Sep 24, 2010 4:50 pm

dariusnykas wrote:http://img192.imageshack.us/i/atvaizd0056.jpg/ <-- Sitos mano megstamiausios ezeruose :) Jos is isores beveik neissiskiria nuo kitu sukriu.. bet vat privalumas tas kad ant ju esu pagaves ~30+ lydeku, O eseri tik 1 :) ir jas teturiu likusias tik dvi..

Tavo pavaizduotosios yra SPINEX Big eye. (+) Jų gali surasti betkurioje didesnėje Maximoje. Na aš bent jas pirkau Vilniuj, Akropolio maximoj. :)

nu sh jas pirkau ne maximoi... ;) manau buna ir kinietishku kopiju.., po ranka neturiu ju ir nepamenu kas per firma ir kas parasyta. bet ant ju ne lydekas o upetakius ir slakiukus emiau.... ;)

Orass

Post by Orass » Sat Sep 25, 2010 1:27 pm

Nu rudenejant, man Aglia kazakip nelabai veikt pradejo, tad pirkau kitas sukres kurios veiksmingos pasirode, bent ant eseriuku.. tai sitie variantai man kol kas kibiausi :)
Image

Arunas

Post by Arunas » Mon Nov 29, 2010 6:05 pm

kur 3 nuotrauka tai as esu turejas tokia, bet su 2 lapais. Tai nesveikai lydekas traukdavau su ja. Gaila, kad kazkur pradanginau ezere...

Kristas

Re: rinkinukas

Post by Kristas » Sat Mar 05, 2011 2:58 pm

Po vienos neaiskios zvejybos pernai :D mano dezute su visais masalais dingo laime kad tik trys ar keturi vobleriai ten buvo o visa kita gumos kelios sukres ir vartykles gaila bet ka darysi siemet viska praktiskai nuo nulio reiks susipirkt oj kainuos pinigelio :%-}

reebokas

Re: rinkinukas

Post by reebokas » Sat Mar 05, 2011 4:32 pm

na reiks isbandyt

Post Reply