Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms

Viskas apie spiningavimą
evil
Site Admin

Re: Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms

Post by evil » Tue Jun 29, 2010 10:47 am

dainius wrote:Sveiki žvejokliai,

gal kas gali patarti - reikia dirbtiniu masalu (guminukai, vobleriai, sukres - su kitais dar neturejau progos susipazinti) zolingiems ezerams. Zvejoju neseniai, niekur nerandu info apie tokio tipo masalus. nezinau net ko ieskot. Jei nesunku pasidalinkit patirtim - kokie tai masalai, kurie geriau veikia (jei turit - imeskit masalu paveiksliukus).

dėkui iš anksto.
Naudok Rapala arba kitų firmų "neužsikabinančias" blizges. Plačiau apie jas gali pažiūrėti Žilvino atostogų laidoje iš labiausiai apžėlusio ežero Papės: http://zvejokliai.lt/zilvino-atostogos/ ... 2009-06-07 (kažkodėl šią minutę neveikia playeris, tačiau manau kad per valandą kitą viskas susitvarkys) ir galėsi pažiūrėt. ;)
o kam dabar lengva...

dainius

Re: Masalai žolingiems/apžėlusiems ežerams/upėms

Post by dainius » Tue Jun 29, 2010 12:34 pm

evil wrote:
Naudok Rapala arba kitų firmų "neužsikabinančias" blizges. Plačiau apie jas gali pažiūrėti Žilvino atostogų laidoje iš labiausiai apžėlusio ežero Papės: http://zvejokliai.lt/zilvino-atostogos/ ... 2009-06-07 (kažkodėl šią minutę neveikia playeris, tačiau manau kad per valandą kitą viskas susitvarkys) ir galėsi pažiūrėt. ;)
Ačiu.

senukas

rinkinukas

Post by senukas » Tue Jul 06, 2010 3:46 pm

http://www.part.lt/img/c0898bd4bdeca453 ... aed158.jpg

Gal kas zino kokiom zuvim sitas rinkinukas tinka? Man jis nesa i upetakiu zukle :V

Naglis

Re: rinkinukas

Post by Naglis » Wed Jul 07, 2010 12:37 pm

Įtariu kad gaudomi žvejai :D
Prie gero mepso prideda neperkamo šlamšto ir nulupa kaip už visas geras :-{

evil
Site Admin

Post by evil » Wed Jul 07, 2010 7:36 pm

Aš nesu krūc spiningisc, tačiau tokie rinkiniai man atrodo šiek tiek "piguva" (z)
o kam dabar lengva...

Balcius35
nepailstantis žvejoklis

Post by Balcius35 » Thu Jul 08, 2010 6:46 am

Na y upetakini rinkini cia tikrai nepanashu...labiausiai nesha i...shiaip belekam skirta rinkini, nors aishku, pagaut ant ju galima viska, tik reikia gaudyt :) Bet geriau aishku pirkt pavienius masalus.
Karoch treningai su 3-jom juostikem yr jega!

Orass

Post by Orass » Thu Jul 08, 2010 7:18 am

Nu nesu ir as specas, bet sukres tiktu upetakiam siek tiek, nes aniem patinka kartais tie "kushiai" ir keistos spalvos, nu dar vartikle is kaires.. gal dar tiktu ir salaciams, na o ta desinej,, tai gal jurinei zuklei skirta.. (!?)

Naglis

Post by Naglis » Thu Jul 08, 2010 4:01 pm

Išrausiau dėžutę ir radau kad turiu tik tiek variantų sukrių.
Image
o visa kita - tai spalvos ir dydžiai.
Image
O prilipinti tvisteriukai savo darbą padaro (+) išbandyta praktiškai.

evil
Site Admin

Post by evil » Thu Jul 08, 2010 8:07 pm

Papasakok plačiau apie twisteriukus ant sukrių? Ar tikrai žymų kibumo skirtumą esi pastebėjęs? :S
o kam dabar lengva...

Naglis

Post by Naglis » Thu Jul 08, 2010 8:22 pm

Apie 30-40 procentų pliusas gaudant ešerius kai jie būna aktyvūs. Mosavom trise trim valtim vienetais beveik po lygiai, na o svoriu pas mane buvo beveik tiek kiek pas juos abu. Ir pasku bandėm specialiai vienodais mepsais, tik pas mane su tvisteriuku. Rezultatai buvo panašūs. Jamė didesni.
Na ir tuščių kibimų begalė būna.
Lydekom didelio skirtumo nėra, tom reik pakišt po nosim. Bet irgi suveikia.
Na ir balta žuvis susigundo ant 1 Nr ir mažiausio tvisteriuko. Esu pagavęs ir karosą ir raudžių, kuojų

Post Reply