Tai va, ir aš pasisakysiu..
kotų galima turėti ir 10 ir 20 ir 2. ir visus naudoti. Viskas priklauso nuo to, kur ir ką gaudysi. Iš valties spiningavimui pilnai užtenka 2.10 ilgio. Pats ilgą laiką laiką gaudžiau su 2.7 iš valties , bet trumpesnis vistik lenkia tiek darbu, tiek žuvies traukimu. Tik ar užtenka vieno koto iš valties spinigavimui - vėl gi prikauso kuo gaudysim. kauno mariose, kur galvos apie 30 gr - kietesnis kotas, ežere lengvesniems masalams - lengvenis ir kotas. Mikrodžigui - man užtenka vieno koto 2.2 ligio berods. pigus - 100 lt parduotuvėj kainavo, įklijuota viršūne. Pilnai tinka ir mikrinti ir dropshot'inti - jaučiamas puikiai kibimas. Upė. 2.7 ilgis manau yra optimalus, svarbu greitas būtų, ne botagas. O čia jau nėra pigiausi kotai. Tuo pačiu spinigauju Nery, Nemune ir kitur. Bet šį rudenį pasijuto lašišinio koto poreikis. Buvo ištrauktos dvi palei 10 kg. viskas kaip ir ok. bet stipresnis kotas būtų geriau ir metimui ir laikymui.
Patarimas mano toks būtų: jei yra galimybė - pabandyk pamojuoti norimu kotu žvejyboje. O kad reikia turėti ne vieną ir ne du - tai faktas. Negali vienas kotas tikti viskam. Nebent spinigausi tarkim Nery ar nemune, arba jei gaudysi tik upėtakius upelyje. Ir nepirk pigaus, ypač kokio akcijinio botago. galiausiai jis netiks niekam.
Perku spininga, padekit issirinkt
Re: Perku spininga, padekit issirinkt
Sveikas, galiu parekomenduoti visai neblogą internetinę parduotuvę, ten gali rasti spiningą tiek mėgėjams, tiek profesionalams. https://duohook.ie/collections/spinning-rods Esant reikalui perku ten ir kokybė tikrai yra gera. Sėkmės 

Re: Help :)))
Labas, gal pirkai? Kokie atsiliepimai? Ieškau dabar pirkti tokią naudotą.Linass wrote: ↑Thu Jun 16, 2011 4:01 pmSugalvojau nusipirkt spiningaapsiziurejau ir pamaciau visai nebloga varianta kuris prieinamas net man
Shimano Alivio BX visai susidomejau 210UL variantu gal kas esat rankose ciupineja gal zinot ar tvirtas ar verta pirkt ?