Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita...............

Viskas apie žūklę plūdine meškere

Moderator: Balcius35

SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis

Re: Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita.............

Post by SIGUTIS » Mon Mar 30, 2015 5:40 pm

poka wrote:Nu jau pasiemiau kotą ir catana 3000 ritę. Manau, kad bus visai gerai. Jau nekantrauju išbandyti (aa)
Koto svoris netelpa į jokius rėmus (n) Ritė irgi žemiau kritikos (n) Pateisinu tik dėlto, kad minėjai savo biudžetą. O šiaip tai neturėsi malonumo žvejoti su tokia įranga ir ranka greitai pavargs (ff) Sėlmės "kačialinantis" prie upės ir gyvenk su viltimi, kad ateis tas laikas kada galėsi įpirkti gerą arba tik labai gerą įrangą (+) Nei žvyno....... (h)
Image

Žveju ne tampama, o gimstama....

Arunasbaze
nepailstantis žvejoklis

Post by Arunasbaze » Mon Mar 30, 2015 8:49 pm

SIGUTIS wrote:
poka wrote:Nu jau pasiemiau kotą ir catana 3000 ritę. Manau, kad bus visai gerai. Jau nekantrauju išbandyti (aa)
Koto svoris netelpa į jokius rėmus (n) Ritė irgi žemiau kritikos (n) Pateisinu tik dėlto, kad minėjai savo biudžetą. O šiaip tai neturėsi malonumo žvejoti su tokia įranga ir ranka greitai pavargs (ff) Sėlmės "kačialinantis" prie upės ir gyvenk su viltimi, kad ateis tas laikas kada galėsi įpirkti gerą arba tik labai gerą įrangą (+) Nei žvyno....... (h)
savalaikis :-] :-] :-] :-] :-] axujienas patarimas i posta ,parasyta ............pernai liepos menesi :-] :-] :-]
....turku problema,jei i susisaudymus jie ateina su peiliais:)

SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis

Post by SIGUTIS » Tue Mar 31, 2015 5:11 am

O tamstai tas patarimas aną vietą drasko :-] :-] :-] Tada užuojauta (be) Patarimas duodamas forumo skaitytojams (H-) Kada aš noriu asmeniškai kažką parašyti tada naudoju kitokį būdą (!?) Matau pats dar tikrai iš pėdkelnių (bridkelnių) neišlindęs jei taip vaikiškai reaguoji (+) Rašant komentarus apie koto svorį, ritę, pn. dalykus, šią informaciją galima ir po metų pasiskaityti nes kai kuriems tai nemaišytų ir būtų aktualu (H-) O, bet, tačiau apie ką aš čia tau............ (h)
Image

Arunasbaze
nepailstantis žvejoklis

Post by Arunasbaze » Tue Mar 31, 2015 7:41 am

forumo patarejas(klounas) :-] :-] :-] visais (y) (y) klausimais

Balcius35
nepailstantis žvejoklis

Post by Balcius35 » Tue Mar 31, 2015 8:01 am

SIGUTIS wrote:
Nepyk, bet kartais tikrai pagrybauji, o kas svarbiausia, savo klaidų nenori pripažint :) Patarinėt praėjus metams..kažkaip ne po dėlu, geriau va į temą kuosai patartum, jei jau toks specas :) Be to, bachuras nusipirko meškerę, nepasakyčiau, kad ji tokia jau "netelpanti į rėmus", nes jei pastebėjai, žvejos jis dažniausiai stovinčiame vandenyje, gaudys ne aukšles, vadinasi meškerė dažniausiai bus ant kuoliukų, todėl ranka ir nepavargs :) o ir nuo kada shimano ritės buvo ir bus "žemiau kritikos" ? Šykart aš jau sutiksiu su aruno kritika tau :)
Karoch treningai su 3-jom juostikem yr jega!

SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis

Post by SIGUTIS » Tue Mar 31, 2015 10:49 am

Kągi, bandykime diskutuoti.Pirma, aš nekalbu apie kotą 140gr. bet kotas sveriantis virš 300gr. sutikite................ na gerai, tegul aš būsiu neteisus :-] Antra dėl ritės. Tai, kad nurodyta garsi firma dar nieko nesako. Man kelia abejonių ar žmogus nebuvo apgautas nes kyla abejonių ar tai japonų produktas (?)
Visada rašydamas galvoju ar n ėra galimybės geresniam varijantui (H-)
Ir pabaigai dėl patarinėjimo.Tegul pasako nors vienas forumietis kuriam aš patarinėju dugninės, spiningo, muselinės, karpinės ar jūrinės žvejybos klausimais (?)
Tas pats ir dėl plūdinės - aš išsakau nuomonę ir bandau j argumentuoti, o nepatarinėju Čia jums nauji namų darbai su arunu (H-) Kas liečia kuosa - ką galima patarti jei žmogus šito nenori. Aš ir neperšu jam į kompaniją savo minčių. Gana jau apie meetą užsiiminiau tai matei kas pasidarė, o kada pats užsiminei apie upinį varijantą, kaip ir pritarimo sulaukiai. Keisti žmonės tie kiniečiai - savita kultūra, savitas požiūris, o mes juk daug ką perimame iš jų :) Ir dėl patarimo kalbant apie boloninį kotą.Ką galima patarti jei žmogus nesupranta kas yra tas boloninis kotas (H-) Čia aš cituoju ne savo, o jau Balčiaus parašytą mintį.
Image

Arunasbaze
nepailstantis žvejoklis

Post by Arunasbaze » Tue Mar 31, 2015 11:33 am

SIGUTIS wrote: Visada rašydamas galvoju ar n ėra galimybės geresniam varijantui (H-)
.
yra-protingai patylet,jei galvoji su galva :D

Kuosa
aktyvus žvejoklis

Post by Kuosa » Tue Mar 31, 2015 12:27 pm

Buvau gatavas duot kepurę prišikt, kad taip ir bus. Kai reikia patarimo- iš Sigučio sulauksi tik argumentuotos nuomonės kodėl patarimo nebus.

Balčiau-ačiū.
Protingi paukščiai aukštai neskraido...

Arunasbaze
nepailstantis žvejoklis

Post by Arunasbaze » Tue Mar 31, 2015 1:27 pm

Kuosa wrote:Buvau gatavas duot kepurę prišikt, kad taip ir bus. Kai reikia patarimo- iš Sigučio sulauksi tik argumentuotos nuomonės kodėl patarimo nebus.

Balčiau-ačiū.
(y) :-] :-]

SIGUTIS
žvejoklių žvejoklis

Post by SIGUTIS » Wed Apr 01, 2015 6:22 am

Kuosa wrote:Buvau gatavas duot kepurę prišikt, kad taip ir bus. Kai reikia patarimo- iš Sigučio sulauksi tik argumentuotos nuomonės kodėl patarimo nebus.

Balčiau-ačiū.
Šiksi tu į tą kepurę ar ne, bet nuo to tavo kotas į bolonkę nepavirs :-] Nepyk, Kuosa, bet nebūtum ankščiau lazdavoję, būčiau tikrai atrašęs, o dabar....tiesiog nesinorėjo veltis į bereikšmį konfliktą ar būti eilinį kartą užpultam. Ir pabaigai. Atrodo kažkur esu jau rašęs apie kotų klasifikaciją (boloninė, matchas, telematchas ir pn.), bet matau veltui rašiau nes kitaip būtum pasidaręs išvadas ir nepirkęs koto kurio nedrįstu vadinti boloniniu. Su pagarba - žvejys plūdininkas (h)
Image

Post Reply