![:-] :-]](./images/smilies/f1000001.gif)
Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita...............
Moderator: Balcius35
Re: Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita.............
cia kuo ilgesnis pludines meskeres kotas,tuo labiau pludininkas ,kaip zvejys istobulejes?Ar kaip Kauno mariose-kuo aukstesnes nekvepuojancios britkelnes,tuo gali giliau ibrist ir toliau uzmest,kai pigus stiklinis tik kotas 3m ![:-] :-]](./images/smilies/f1000001.gif)
Čia jau tai taipArunasbaze wrote:cia kuo ilgesnis pludines meskeres kotas,tuo labiau pludininkas ,kaip zvejys istobulejes?Ar kaip Kauno mariose-kuo aukstesnes nekvepuojancios britkelnes,tuo gali giliau ibrist ir toliau uzmest,kai pigus stiklinis tik kotas 3m

Antonai, aš kol kas žvejodamas noriu ilsėtis, nes atsidirbu nuo pirmadienio iki penktadienio ir taip pakankamai.Antonas wrote:Gerbiamasis, siūlau susidomėt aukšlėm rimčiau. Pvz. ..ant Nedulio ež. laimėjo tas kas turėjo 0,7m. ilgio meškerite....O mes .turedami 2m. ...

Tapau ir aš reklamos auka, matyt senstu
Nusipirkau trijų storių valų ateinančiam sezonui, o geri jie ar ne, laikas parodys

Manau, kad pavadėliam stovinčiam - tekančiam vandeniui tokie storiai vasarą turėtų būti optimalus variantas.Kodėl būtent pasirinkau šiuos valus? Manau dėl dviejų priežaščių.Norisi išbandyti naujovę (bent man) ir antra patinka, kad jų storis užrašytas ant etiketės (0.09 - 0.12mm) praktiškai atitinka realybę.Ateis sezonas ir galima bus išbandyti ko vertas šis produktas, o kol kas.............. einu ruoštis poledinei žūklei

Manau, kad pavadėliam stovinčiam - tekančiam vandeniui tokie storiai vasarą turėtų būti optimalus variantas.Kodėl būtent pasirinkau šiuos valus? Manau dėl dviejų priežaščių.Norisi išbandyti naujovę (bent man) ir antra patinka, kad jų storis užrašytas ant etiketės (0.09 - 0.12mm) praktiškai atitinka realybę.Ateis sezonas ir galima bus išbandyti ko vertas šis produktas, o kol kas.............. einu ruoštis poledinei žūklei

Cia ritinelis kainuoja 13.90?? ir ten koks 30m? manau per brangu, o jei visas komplektas tiek kainuoja, tada per pigu 

Karoch treningai su 3-jom juostikem yr jega!
13.90 už 50 metrųBalcius35 wrote:Cia ritinelis kainuoja 13.90?? ir ten koks 30m? manau per brangu, o jei visas komplektas tiek kainuoja, tada per pigu

Nu vistiek brangiai, Stroftas pigesnis net, ir man ans kazhkaip prilipes yra, kai as ten tom tukstantosiomis nematauoju, man dzin 

Karoch treningai su 3-jom juostikem yr jega!
Sutinku nes paprastai žvejojant tikrai tos šimtinės nebūtinos, o šiaip tai yra ir brangesnių ir pigesnių valųBalcius35 wrote:Nu vistiek brangiai, Stroftas pigesnis net, ir man ans kazhkaip prilipes yra, kai as ten tom tukstantosiomis nematauoju, man dzin

Man tai stroftas nepatinka,nes labai bijo Nemuno ar Neries vandens,yra kitu ne blogesniu minkstu valu,kurie atsparus siu upiu vandenims
-
- naujas žvejoklis
Sveiki visi, skaičiau skaičiau, bet vistik nusprendžiau parašyti, nes neužkliuvo mano akis ko ieškau. Man iškilo klausimų dėl svarelių, o labiausiai dėl slankiojančių svarelių. Taigi, vieno didesnio svarelio nerekomenduojama dėti, dėl per greito masalo "nutempimo" žemyn. Dėl plūdės subalansavimo visi naudoja užspaudžiamus svarelius ir juos išdėlioja skirtingais atstumais vienas nuo kito. Kai kuriose sistemėlese slankiojantis svarelis naudojamas tarp dviejų užspaudžiamų svarelių. Kokia tada paskirtis iš vis dėl to slankiojimo gaunasi? Aš jį naudoti pradėjau, kai kažkas patarė dėl valo ir pavadėlio susipainiojimo. Ir iš tiesų, valo susipynimas tapo itin retas. Tai dabar kokia prasmė yra iš to slankiojančio svarelio - jautrumas, spec. balansavimas ar kas?