Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita...............

Viskas apie žūklę plūdine meškere

Moderator: Balcius35

Post Reply
SIGUTIS

Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita...............

Post by SIGUTIS » Sun Mar 28, 2010 12:35 pm

Tema "viskas kas susije su plūdine" yra gerai, bet manau gal reikėtų jei nesusmulkinti tai bent atskirti keletą dalykų.Pirmoje temoje galėtumėme rašyti ir toliau apie kotus, jų rūšis, gaudymo būdus ir kitus niuansus, o šioje temoje būtų gerai jei rašytumėme apie valus, kotus, rites, sistemėles, ką perkame, kur gauname pigiau ir pn. dalykus.Taip pat čia galėtumėme pasišnekėti apie ričių, kotų remontą, priežiūrą - profilaktiką bei kitokią informaciją.Visa esmė tame, kad dabar iškilus kokiam klausimui reikia "versti" visą temą nuo pat pradžių.

ImageImageImageImageImage

Jei potemis prigis, bus šaunu, jei ne ką gi - vadinas mes patys taip norėjome.............

Arunasbaze

Re: Ritės, kotai, valai, kabliukai ir visa kita.............

Post by Arunasbaze » Sun Mar 28, 2010 2:23 pm

Siguti :H ,gal atsimeni,buvau sukures tema apie pludes siame potemyje,ir as ir tu buvome nemazai parase,ir nuotrauku buvo gan nemazai.Kur dabar visa tai? :A :-( :/ Prapuole! :-{ Tai ar verta ir toliau stengtis,nes jei tik pastoves ta tavo tema nejudinama menesi kita,ir atia-dings :-] :D Visas darbas katinui po uodega (B-) -kaip teisingai sake Studentas :H ,geriau gal ta laika paskirti zvejybai :S

SIGUTIS

Post by SIGUTIS » Sun Mar 28, 2010 5:16 pm

Meluočiau sakydamas, kad nepamenu (r) Na gal klaida kokia įvyko - pažiūrėkime kaip bus dabar (?) Tikrai nemanau, kad tokios temos plūdininkams nereikia (H-) Juk kaž ką perduoti kitiems ar pačiam kaž ką sužinoti tikrai yra šaunu (y) Manau, kad be tavęs ir manęs tikrai atsiras daugiau pritariančių (+) Image

dabux

Post by dabux » Thu Apr 01, 2010 9:58 pm

Na as norėjau paklausti kur butu galima neskaitant Gargždu,nes man per toli ir neskaitant čempionato,nes iki jo bus dar varžybų įsigyti "Cralusso" pliudžių...?

SIGUTIS

Post by SIGUTIS » Fri Apr 02, 2010 6:10 am

dabux wrote:Na as norėjau paklausti kur butu galima neskaitant Gargždu,nes man per toli ir neskaitant čempionato,nes iki jo bus dar varžybų įsigyti "Cralusso" pliudžių...?
Tai gali padaryti Marijampoleje per zukles parduotuve.Duok uzsakyma ko nori ir atvez (+) Image

Edmis

Post by Edmis » Fri Apr 02, 2010 11:47 am

Image

Kaip naudojami sitie gylmaciai? Ar tai patogus dalykas,ar gerai ir papildoma svareli uzpausti prie kabliuko,matuojant gyli?Kiek jie kainuoja?

Dziedas

Post by Dziedas » Fri Apr 02, 2010 11:58 am

Jei nera gylmačio,tinka ir svarelis,kokio 1 gr.,tik nereikia spaust ant valo.Reikia apviniot svareli minkšta gumite,kuriu dabar visur pilna,ir užspaust.Po to tik reiks užkabint kabliuku ir matuok i sveikata....

Saugirdas

Post by Saugirdas » Fri Apr 02, 2010 1:22 pm

Siguti, o kur galima rasti http://www.postimage.org/image.php?v=TsBrMtr man reikia 3m aukšlinei meškeriai...

SIGUTIS

Post by SIGUTIS » Fri Apr 02, 2010 1:43 pm

Edmis wrote:Image

Kaip naudojami sitie gylmaciai? Ar tai patogus dalykas,ar gerai ir papildoma svareli uzpausti prie kabliuko,matuojant gyli?Kiek jie kainuoja?
Galima daug ką užkabinti, bet šis daiktas patogus tuom, kad yra fiksacija (y) Aš asmeniškai naudoju dviejų rūšių - stovinčiam vandenyje ~10g, o tekančiame 25g.Jei gylis didesnis ir srovė greita tada reiktų ~40g.Jie nėra brangūs, o pirkti jų yra Partizanų g-vėje pas J.JonukąImage

SIGUTIS

Post by SIGUTIS » Fri Apr 02, 2010 1:45 pm

Saugirdas wrote:Siguti, o kur galima rasti http://www.postimage.org/image.php?v=TsBrMtr man reikia 3m aukšlinei meškeriai...
Kaune šiuo metu tikrai jų yra (+) Mažiausias berods 0.6mm. ar 0.65mm.Parduotuvės adresas Jonavos 254 Image

Post Reply